Nu sunteți conectat. Login sau înregistrare

Livrarea produselor se face cu masinile proprii (pentru livrarea in municipiul Cluj Napoca) sau prin firmele de curierat rapid atat pentru colete, cat si pentru marfa paletizata. Costul transportului se calculeaza in functie de greutatea coletului.Termenul de livrare pentru marfa trimisa prin curier este de 24- 48 ore de la preluarea si confirmarea comenzii. In cazul produselor speciale aduse la comanda, termenul de livrare poate varia intre 1-3 saptamani, in functie de produsul comandat.

In cazul in care valoarea comenzii:

 

Daca se opteaza pentru alt curier decat cel cu care Alpenglow.ro colaboreaza, costul transportului este suportat de catre client, indiferent de valoarea comenzii. In localitatea Cluj-Napoca transportul este gratuit pentru comenzi de peste 100 RON fara TVA. Livrarea in Cluj- Napoca se face de luni pana vineri intre orele 9-17, in termen de 1-2 zile de la confirmarea comenzii. Comanda si costul transportului vor fi confirmate telefonic sau prin email. Comenzile transmise vinerea dupa ora 17, sambata sau duminica, vor fi expediate luni.

Produsele sunt insotite de factura fiscala.


Toate preturile de pe site au inclus TVA, astfel:


 

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și pentru a analiza traficul nostru. Apăsând Accept sau navigând pe acest website va dati acordul.